TIETOA MEISTÄ

KRISTINA HURSTI

SKY -KOSMETOLOGI / KASVOHOITAJA

Kauneutta yksilöllisesti ja turvallisesti

Sky-kosmetologi ja Brain Relief-hoitaja osaa ottaa asiakkaan yksilönä vastaan ja yhdistellä juuri hänelle parhaan mahdollisen hoitomuodon toivotun lopputuloksen saamiseksi.


Kristinalla on käytössä aina uusimmat ihonhoitomenetelmät ja tuotteet, joiden avulla asiakas saa turvallista ja tehokasta hoitoa.

SAILA LIUTTU

SKY - KOSMETOLOGI / JALKAHOITAJA

Jalkojen hyvinvointi on tärkeää ja säännöllinen jalkahoito auttaa ehkäisemään jalkojen ongelmia.Jalkojen hoidossa keskitytään jalkojen ihon kuntoon, kuivuuteen, ihon halkeiluun ja kovettumiin sekä kynsien ongelmiin.Koulutukseni sekä työkokemukseni tukee osaamistani ja antaa valmiuksia eri ikäisten ihmisten jalkojen hoidossa.Teen jalkahoitoja myös kotona tai hoitolaitoksessa.Myyn jalkojen omahoito tuotteita esim. laadukkaan Peclavuksen voiteet sekä footlogix vaahtovoiteet.

Kosmetologina teen peruskasvohoidot, ripsien ja kulmien värjäykset.

LEENA NIININEN 

PARTURI - KAMPAAJA

Parturi -kampaamossamme toteutamme vuosien  ammattitaidolla sinun toiveesi ja tarjoamme myös rohkeita vaihtoehtoja uutta ilmettä kaipaavalle. 

Asiakasta kuunnellen yhteistyössä sujuvat leikkaukset, värjäykset, permanentit, hoito-/olaplex-rakennekäsittelyt sekä hää- ja juhlakampaukset. 

ANNE MÄKINEN

PARTURI - KAMPAAJA

Parturi -kampaamossamme toteutamme vuosien ammattitaidolla sinun toiveesi ja tarjoamme myös rohkeita vaihtoehtoja uutta ilmettä kaipaavalle.

Asiakasta kuunnellen yhteistyössä sujuvat leikkaukset, värjäykset, permanentit, hoito-/olaplex-rakennekäsittelyt sekä hää- ja juhlakampaukset.

VIRVA QVINTUS

HIEROJA / MSF- KUNTOUTUS

Helmen Hierontapisteen Virvan (Msf-Kuntoutuspiste) palvelut koostuvat pääasiassa tuki-ja liikuntaelinten ongelmien hoitamisesta. Yhdistelmähoidot ovat tehokkaiksi koettuja lähes 20 vuoden kokemuksella. Klassinen hieronta, tekninen kuntouttava hieronta faskiakäsittelyineen sekä neulaton sähkölaser-akupunktio ovat usein käytettyjä menetelmiä tehokkaissa yhdistelmähoidoissani. Lisäksi paljon käytettyjä rentouttavia hemmotteluhoitoja: yhdistetty kuumakivi-perushieronta, Draindrop-eteerinen öljyhieronta, Original Intialainen päähieronta.Kiinteytykseen ja turvotusten helpottamiseen on tehokas apu Lymphomed-kiinteytyslymfalla.

Tervetuloa ilmaiseen tutkimukseen!

HANNA VIITANEN

ADVANCED PLASMAPEN -AMMATTILAINEN

Hei! Olen 9 vuotta yrittäjänä toiminut kosmetologi, jonka intohimona ja erikoisuutena on ripsienpidennykset, rakennekynnet, meikkaukset sekä PlasmaPen -hoidot. 

Toimin sekä Ruovedellä että Tampereella, joten minun palveluitani kannattaa varata puhelimitse tai alla olevasta linkistä.