TIETOA MEISTÄ


KRISTINA HURSTI

SKY -KOSMETOLOGI / KASVOHOITAJA

Kauneutta yksilöllisesti ja turvallisesti

Sky-kosmetologi ja Brain Relief-hoitaja osaa ottaa asiakkaan yksilönä vastaan ja yhdistellä juuri hänelle parhaan mahdollisen hoitomuodon toivotun lopputuloksen saamiseksi.


Kristinalla on käytössä aina uusimmat ihonhoitomenetelmät ja tuotteet, joiden avulla asiakas saa turvallista ja tehokasta hoitoa.


ANNE MÄKINEN

PARTURI - KAMPAAJA

Parturi -kampaamossamme toteutamme vuosien ammattitaidolla sinun toiveesi ja tarjoamme myös rohkeita vaihtoehtoja uutta ilmettä kaipaavalle.

Asiakasta kuunnellen yhteistyössä sujuvat leikkaukset, värjäykset, permanentit, hoito-/olaplex-rakennekäsittelyt sekä hää- ja juhlakampaukset.


VIRVA QVINTUS

HIEROJA / MSF- KUNTOUTUS

Helmen Hierontapisteen Virvan (Msf-Kuntoutuspiste) palvelut koostuvat pääasiassa tuki-ja liikuntaelinten ongelmien hoitamisesta. Yhdistelmähoidot ovat tehokkaiksi koettuja lähes 20 vuoden kokemuksella. Klassinen hieronta, tekninen kuntouttava hieronta faskiakäsittelyineen sekä neulaton sähkölaser-akupunktio ovat usein käytettyjä menetelmiä tehokkaissa yhdistelmähoidoissani. Lisäksi paljon käytettyjä rentouttavia hemmotteluhoitoja: yhdistetty kuumakivi-perushieronta, Draindrop-eteerinen öljyhieronta, Original Intialainen päähieronta.Kiinteytykseen ja turvotusten helpottamiseen on tehokas apu Lymphomed-kiinteytyslymfalla.

Tervetuloa ilmaiseen tutkimukseen!


HANNA RAUTIO

ADVANCED PLASMAPEN -AMMATTILAINEN

Hei! Olen pitkän uran yrittäjänä toiminut kosmetologi, jonka intohimona on veitsettömät ihon kiinteytys/uudistus hoitomenetelmät kuten PlasmaPen & Dermaplaning- hoidot.  

Toimin sekä Ruovedellä että Tampereella, joten minun palveluitani kannattaa varata suoraan sähköisen ajanvarauksen kautta alla olevasta linkistä.


HENNA LIPPONEN

KAUNEUSSALONKI HEHKUVA

Me Hehkuvalla uskomme, että jokainen ihminen on kaunis ja haluamme olla auttamassa jokaista ilmaisemaan itseään ja olemaan juuri sellainen, kuin itse haluaa olla! 

Tavoitteenamme on, että asiointisi meillä on aina hauska, helppo ja sujuva. Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja ammattitaitoisesti tuotettuja kauneudenhoidon palveluita. 

Olemme varmoja, että ihastut palveluihimme - siksi kaikilla palveluillamme onkin tyytyväisyystakuu. 

Toimimme sekä Tampereella, että Ruovedellä.